Informatie over Bas:

Dr. Bas Franssen studeerde geneeskunde in Utrecht en startte tijdens zijn studie met zijn promotie onderzoek bij de afdeling plastische-, reconstructieve- en handchirurgie in het UMC Utrecht. Zijn promotie, betreffende handchirurgie, ronde hij af in 2010. Ondertussen was hij in 2008 gestart met zijn opleiding tot plastisch chirurg in het MUMC+, VieCuri Medisch Centrum, Catharina ziekenhuis en het Orbis Medisch Centrum.

In augustus 2014 heeft Dr. Franssen zich als plastisch chirurg gevestigd in het Elkerliek Ziekenhuis te Helmond. De aandachsgebieden van Dr. Franssen zijn borstreconstructies, handchirurgie en esthetische chirurgie.
Dr. Franssen vind de creativiteit die gepaard gaat met het vinden van een persoonlijke oplossing gericht op de specifieke wens van de cliënt, één van de mooie aspecten van de plastische chirurgie.
Om optimaal op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in zijn vakgebied volgt dr. Franssen regelmatig nascholingen en bezoekt congressen in binnen- en buitenland.
Onlangs behaalde Bas het Eurpoees handexamen voor plastische chirurgie. Maar enkele plastisch chirurgen in Nederland zijn in het bezit van dit prestigieuze diploma.
Dr. Franssen is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastisch Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), een garantie voor de bekwaamheid en bevoegdheid van een plastisch chirurg.

In het BIG-register staat Dr. Franssen geregistreerd onder nummer 99064828001.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFranssen, B.B.G.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Nieuws door Bas Franssen:

4 januari 2017

Borstverkleining

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk