Informatie over Joke:

Buiten haar werkzaamheden bij QUOLE Medisch Centrum Waalre is Joke meer dan 20 jaar als gynaecoloog verbonden geweest aan het Elkerliek ziekenhuis in Helmond.

Haar interesse in het behandelen van patiënten met bekkenbodemproblematiek en het verrichten van cosmetisch reconstructieve chirurgie bracht haar ertoe om patiënten te behandelen bij QUOLE Medisch Centrum Waalre. Hier heeft zij zich vanaf mei 2016 toegelegd op de cosmetische gynaecologie en het behandelen van vaginisme/bekkenbodemoveractiviteit middels Botoxinjecties.

Joke is de eerste cosmetisch gynaecoloog in Nederland met de officiële diploma’s van de European Society of Aesthetic Gynecology (ESAG).

Ze is gespecialiseerd in schaamlip- en clitoriscapuchoncorrecties, vaginavernauwing / verjonging, behandeling van bekkenbodem overactiviteit en vaginisme, behandeling van urineverlies, verzakkingsklachten en vulvaire huidafwijkingen. Daarnaast is ze één van weinige gynaecologen in Nederland, die gespecialiseerd is in innovatieve laserbehandelingen, zoals de FemiLift.

Joke is senior member van de ESAG (European Society of Aesthetic Gynecology), lid van de International Urogynecological Association (IUGA), lid van de Nederlandse Vereniging Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Vulva Pathologie (NVvVP). Zij neemt deel aan de Werkgroep Bekkenbodem (WBB) en de Werkgroep Cervix Uteri (WCU).

In het BIG-register staat Joke Haartsen geregistreerd onder nummer 29021289501.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHaartsen, J.E. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Gerelateerde informatie:

Nieuws door Joke Haartsen:

11 november 2016

Laserbehandeling tegen vaginale overgangsklachten

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk