Informatie over Jorn Bovenschen:

In 1996 is dr. Bovenschen begonnen met zijn opleiding geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. 7 jaar later is hij als onderzoeker gestart op de afdeling dermatologie in het Radboud ziekenhuis om in 2005 ook zijn opleiding tot dermatoloog in Nijmegen te starten. Begin 2007 promoveerde dr. Bovenschen met zijn proefschrift getiteld: ‘Immunopathogenesis of psoriasis and treatment interference’, wat voornamelijk gericht is op klinisch en immunopathologisch onderzoek naar de huidziekte psoriasis en aanverwante ontstekingshuidziekten.

In 2010 heeft hij zijn opleiding tot dermatoloog afgerond en is in mei van dat jaar gestart als algemeen dermatoloog in Máxima MC. Hier heeft hij de inflammatoire dermatosen (ontstekings-huidziekten) en de (systemische) behandelingen daarvan, dermato-oncologie (huidkanker) en dermatopathologie (weefselleer) als specialisatie. Naast de directe patiëntenzorg haalt hij ook veel plezier uit het opleiden van co-assistenten en anios (basisartsen), het doen van onderzoek en het schrijven van wetenschappelijke artikelen.

Patiënttevredenheid staat bij hem bovenaan en dit komt terug in de zeer goede beoordelingen die hij behaalt op ZorgkaartNederland.

H.J. Bovenschen staat in het BIG-register geregistreerd onder nummer 39060836701

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlH.J. Bovenschen. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk