Informatie over Marjolijn:

Drs. Marjolijn van Abeelen volgde haar opleiding tot plastisch chirurg aan het Radboudumc in Nijmegen. Al tijdens haar opleiding had ze bijzondere interesse in de cosmetische chirurgie. Zo nam ze deel aan het eerste junior-congres van The International Society of Aesthetic Plastic Surgery in Brugge. Na het afronden van haar opleiding startte zij in een privékliniek wat de keuze voor de cosmetische plastische chirurgie bevestigde.

Cliënten beschrijven haar als toegankelijk en vakkundig. (kliniekervaringen.nl) ‘Tijdens een consult bekijk ik samen met de client wat de wensen en mogelijkheden zijn. Het is belangrijk dat cliënten door een goede uitleg de juiste verwachtingen hebben, dat is de sleutel tot succes. Een natuurlijke uitstraling vind ik daarbij hét uitgangspunt.’

Drs. Van Abeelen is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en behaalde naast de Nederlandse titel ook het internationale examen van de European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS).

Marjolijn van Abeelen staat geregistreerd in het BIG register onder nummer 19916448901.

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk