Informatie over Peter:

Peter Eggen is sinds 1994 aangesteld als orthopedisch chirurg in de maatschap orthopedie van het Elkerliek ziekenhuis te Helmond, waar hij naast zijn functie in Waalre nog steeds werkzaam is.

Orthopedie heeft veelzijdige facetten en in de loop van de afgelopen 20 jaar hebben zich op diverse onderdelen subspecialisaties ontwikkeld. Met name de sportletsels, het schoudergebied en pols/handchirurgie zijn deelgebieden waar Dr. Eggen zich steeds verder in heeft gespecialiseerd.

Deze specialisaties hebben ervoor gezorgd dat Dr. Eggen veel ervaring heeft ontwikkeld met bijvoorbeeld de reconstructie van de voorste kruisband, kraakbeen en meniscus (knie) en polsscopie, arthrose handpols, cts , dupuytren, triggerfinger, het stabiliseren van instabiliteit zoals handwortel beentjes en ski duim van het pols/hand gebied, schouder stabilisatie en sleutelbeen luxatie, slijmbeursontsteking en peesherstel van de schouder. Behandeling van “voetbal” enkel etc.

Dr. Eggen is erop gebrand zich te blijven ontwikkelen in het vak, wat heeft geleid tot diverse nationale en internationale publicaties en voordrachten.

Hij staat ingeschreven in het BIG-register onder nummer 49020826001.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlEggen, P.J.M.G. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk