Informatie over Pierre:

Pierre van Neer is sedert 1992 dermatoloog. Hij heeft 20 jaar als dermatoloog gewerkt in het Laurentius Ziekenhuis te Roermond én het
St. Jans Gasthuis te Weert. Momenteel werkt hij als dermatoloog/fleboloog in België en bij QUOLE Medisch Centrum Waalre.

Hij heeft zijn opleiding gevolgd in het Academisch Ziekenhuis Maastricht bij Prof. W v/d Staak en naderhand Prof. H.A.M Neumann. Pierre van Neer is in 2007 gepromoveerd op spataderen (titel proefschrift: The Role of incompetent perforating veins in varicose veins).
Het behandelen van spataderen behoort dan ook tot een van zijn belangrijkste specialiteiten. Naast deskundige in spataderen is Pierre van Neer ook een zeer ervaren algemeen dermatoloog met een ruime ervaring in alle huidziekten die een dermatoloog behandelt.
Behandeling van huidkanker behoort ook al ruim 20 jaar tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Hij heeft ruime chirurgische ervaring op dit gebied. Naast praktische ervaring houdt Pierre van Neer zich ook op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Regelmatig publiceert hij in diverse (inter)nationale tijdschriften.
Momenteel is Pierre van Neer betrokken bij het onderwijs van de faculteit geneeskunde van de universiteit van Zanzibar (Tanzania).

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlvan Neer, P.A.F.A. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Geralteerde informatie:

Nieuws door Pierre van Neer:

28 maart 2017

Zweet!

2 november 2016

Moderne ‘op maat’ behandeling van spataderen

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk