Informatie over Vincent:

Vincent heeft als kind van zijn ouders geleerd dat de zorg om de medemens belangrijk is. Mede door zijn verblijf in een sloppenwijk in Varanasi (India) besloot hij dat hij arts wilde worden. Hij heeft zich gespecialiseerd in plastische chirurgie omdat hij daarmee een heel duidelijke bijdrage voor zijn medemens kan leveren. Als plastisch chirurg kan hij zichtbare en belemmerende klachten van mensen verhelpen.
Drs. Vincent Donders heeft zijn opleiding tot plastische chirurg gevolgd aan de Universiteit Medisch Centrum te Maastricht. In de loop der jaren heeft hij zich gespecialiseerd in reconstructieve chirurgie, met name de borstreconstructies met eigen weefsel. Daarnaast heeft hij veel ervaring opgedaan in de plastische chirurgie bij patiënten met gewichtsproblematiek (post-bariatrische chirurgie). Zoals buikwandcorrecties, maagbandjes en gastric bypass.

Hij volgt regelmatig bijscholingen en bezoekt frequent nationale en internationale congressen. Naast zijn huidige werk als plastisch chirurg is hij werkzaam geweest als docent aan de Universiteit Maastricht.

Drs. Vincent Donders is lid van de NVPC.

In het BIG-register staat Drs. Donders geregistreerd onder nummer 89065773001

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk