De beste versie van jezelf

Al jaren staat Medisch Centrum Waalre bekend om de deskundigheid van de afdeling plastische chirurgie. Maar in sommige gevallen is de stap naar de plastisch chirurg te groot en verkiezen cliënten een tijdelijke oplossing. Met de uitbreiding van ons team met de afdeling Cosmetische geneeskunde kan Medisch Centrum Waalre nu ook een breed scala aan behandelingen met injectables aanbieden.

Naast de reguliere cosmetische behandelingen met spier ontspanners en fillers, biedt Medisch Centrum Waalre ook behandelingen aan tegen overmatig zweten, spanningshoofdpijn, acnelittekens en vaginisme.

Lees hier meer over de behandelingen met injectables.

Deskundige artsen

Alle behandelingen worden uitgevoerd door een deskundige arts.

Multidisciplinair team

Doordat Medisch Centrum Waalre diverse specialisten heeft, is het eenvoudig om behandelingen te combineren. Daarnaast vindt er geregeld een interdisciplinair overleg plaats zodat de kennis binnen de vakgroepen wordt gedeeld. Hierdoor krijgt de cliënt altijd de beste behandeling.

Consult Cosmetische geneeskunde

Het eerste consult bij Quole Medisch Centrum Waalre is gratis. Mocht u uiteindelijk de behandeling niet laten uitvoeren dan kunnen er kosten voor het consult in rekening worden gebracht.

Specialist: Vincent Donders

Tarieven injectables