Herstel van vorm en functie

Al vele jaren staan QUOLE Medisch Centrum Waalre bekend als betrouwbare adressen voor plastische chirurgie in de omgeving van Eindhoven. Twee zeer ervaren plastisch chirurgen verrichten cosmetische en reconstructieve operaties in de met het ZKN kwaliteitskeurmerk gekwalificeerde kliniek*. Zij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en/of Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie.

Naast de injectables zijn borstvergrotingen en ooglidcorrecties de meest bekende en meest uitgevoerde cosmetische ingrepen, maar ook voor een facelift, een oorcorrectie, of het verwijderen van een moedervlek of borstverkleining, kunt u bij de plastisch chirurgen terecht. Sommige behandelingen vallen onder de verzekerde zorg. Indien nodig kunnen wij een machtigingsaanvraag bij de zorgverzekeraar voor u verzorgen. Hiervoor dient u een verwijzing van de huisarts te hebben.

Consult plastische chirurgie

Het eerste consult bij QUOLE Medisch Centrum Waalre en QUOLE Kliniek Oisterwijk is vrijblijvend mits het onverzekerde (cosmetische) zorg betreft. Hiervoor zullen dan ook geen kosten worden berekend. Bij QUOLE Medisch Centrum Waalre wordt u altijd gezien en behandeld door dezelfde arts. Ook het eerste consult is met de arts. Zo weet u van tevoren precies wat de behandeling inhoudt, wat er gaat gebeuren en wat de kosten van de behandeling zijn, inclusief nazorg.

Wachtlijst plastische chirurgie

Vanwege de planbare zorg en de kleinschaligheid van Medisch Centrum Waalre, zijn we er op gericht om de wachtlijsten en de wachttijd tussen consult en behandeling zo kort mogelijk te houden.

Bekijk hier de actuele wachttijden.

Behandelingen plastische chirurgie

Gezicht Borst Algemeen
Facelift Borstvergroting Injectables
Ooglidcorrectie Borstverkleining Liposuctie
Oorcorrectie Borstlift
Voorhoofdslift Kapselvorming
Tepelcorrectie
Pols Buik
Ganglion Buikwandcorrectie
Carpaal tunnel syndroom

Specialisten

Harm Hawinkels | Vincent Donders 

Tarieven