Herstel van vorm en functie

Al vele jaren staat Medisch Centrum Waalre bekend als betrouwbaar adres voor plastische chirurgie in de omgeving van Eindhoven. Twee zeer ervaren plastisch chirurgen verrichten cosmetische en reconstructieve operaties in de met het ZKN kwaliteitskeurmerk gekwalificeerde kliniek. Allen zijn zij lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie.

Naast de injectables zijn borstvergrotingen en ooglidcorrecties de meest bekende en meest uitgevoerde cosmetische ingrepen, maar ook voor een oorcorrectie, het verwijderen van een moedervlek of borstverkleining kunt u bij de plastisch chirurg terecht. Sommige behandelingen vallen onder de verzekerde zorg, indien nodig kunnen wij een machtigingsaanvraag bij de zorgverzekeraar voor u verzorgen. Hiervoor dient u een verwijzing van de huisarts te hebben.

Consult plastische chirurgie

Het eerste consult is bij Medisch Centrum Waalre vrijblijvend mits het onverzekerde (cosmetische) zorg betreft. Hiervoor zullen dan ook geen kosten voor worden berekend. Bij Medisch Centrum Waalre wordt u altijd gezien en behandeld door dezelfde arts en weet u van tevoren precies wat de behandeling inhoudt, wat er gaat gebeuren en wat de kosten van de behandeling zijn, inclusief nazorg.

Wachtlijst plastische chirurgie

Vanwege de planbare zorg en de kleinschaligheid van Medisch Centrum Waalre zijn er geen wachtlijsten is een korte wachttijd tussen consult en behandeling gegarandeerd.

Consult plastisch chirurg 1 á 2 weken
Operatie / behandeling 1 á 2 weken na consult
Operatie met overnachting 1 tot 4 weken na consult

Behandelingen plastische chirurgie

Gezicht Borst Algemeen
Facelift Borstvergroting Botox & Fillers
Ooglidcorrectie Borstverkleining Liposuctie
Oorcorrectie Borstlift
Voorhoofdslift Kapselvorming
Pols Buik
Ganglion Buikwandcorrectie
Carpaal tunnel syndroom

Specialisten

Harm Hawinkels | Bas Franssen