Gynaecologie (Cosmetisch*)

Cosmetische gynaecologie is een verzamelterm voor diverse behandelingen in en rondom de vagina. Dit kunnen zowel medische als cosmetische behandelingen zijn. Bij medische behandelingen worden fysieke klachten rondom de vagina verholpen. Hoewel fysiek ongemak voorkomt, worden de behandelingen voornamelijk om cosmetische redenen uitgevoerd. Gynaecoloog Joke Haartsen verricht deze verschillende behandelingen in de discrete en prettige omgeving van QUOLE Medisch Centrum Waalre.

Naast de cosmetische gynaecologie behandelt Joke Haartsen samen met bekkenfysiotherapeut Charon van Beuzekom als enige in Nederland vaginisme door middel van botoxinjecties. Tevens behandelt zij stressincontinentie, vaginale klachten en huidaandoening van de geslachtsdelen (lichen sclerosus) door middel van een laserbehandeling.

Consult

Het eerste consult bij QUOLE Medisch Centrum Waalre is vrijblijvend met uitzondering van de intakes voor lichen sclerosus (huidaandoening geslachtsdelen) en behandeling van vaginisme door middel van botox. Hier worden wel consultkosten voor in rekening gebracht, maar deze worden verrekend indien u zich laat behandelen.

Bij QUOLE Medisch Centrum Waalre wordt u altijd gezien en behandeld door gynaecoloog Joke Haartsen en weet u van tevoren precies wat de behandeling inhoudt, wat er gaat gebeuren en wat de kosten van de behandeling zijn, inclusief nazorg.

Kijk ook eens op www.jouwvaginapagina.nl voor meer algemene informatie over de vagina.

Prijzen

De actuele prijzen van de behandelingen kunt u vinden in dit overzicht.

Wachtlijst

Vanwege de planbare zorg en de kleinschaligheid van Medisch Centrum Waalre, zijn we er op gericht om de wachtlijsten en de wachttijd tussen consult en behandeling zo kort mogelijk te houden.

Bekijk hier de actuele wachttijden.

Behandelingen Gynaecologie

Schaamlipcorrectie | Clitoriskapcorrectie (clitoral hood) | Vaginaverjonging (perineoplastiek)Laser-behandeling stressincontinentie | Laser-behandeling vaginale klachten na de overgangLaser-behandeling lichen sclerosus (huidaandoening geslachtsdelen) | Vaginisme | Lipofilling labia majora | Behandeling bleken schaamstreek | Laserbehandeling versteviging schaamlippen | Revisie na behandeling elders

Behandelend arts

Gynaecoloog Joke Haartsen

In de pers

In het TV-programma Medical Travel vertellen gynaecoloog Joke Haartsen en één van haar patiënten over de laserbehandeling van stressincontinentie.

Op de website van Vrouw.nl vertelt Marlies, een moeder van 37, over haar ervaringen met de laserbehandeling van stressincontinentie.
Bekijk het video-verslag op https://vrouw.nl/video/tussendoortjes/58322/deel-1-marlies-37-laat-vanwege-urineverlies-haar-vagina-laseren.

Een filmpje over een cosmetische behandeling aan de vagina.

* Cosmetische Gynaecologie valt niet onder het ZKN keurmerk.