Gynaecologie (Cosmetisch)

Cosmetische gynaecologie is een verzamelterm voor diverse behandelingen in en rondom de vagina. Dit kunnen zowel medische als cosmetische behandelingen zijn. Bij medische behandelingen worden fysieke klachten rondom de vagina verholpen. Hoewel fysiek ongemak voorkomt, worden de behandelingen voornamelijk om cosmetische redenen uitgevoerd. Gynaecoloog Joke Haartsen verricht deze verschillende behandelingen in de discrete en prettige omgeving van QUOLE Medisch Centrum Waalre.

Naast de cosmetische gynaecologie behandelt Joke Haartsen samen met bekkenfysiotherapeut Charon van Beuzekom als enige in Nederland vaginisme door middel van botoxinjecties. Tevens behandelt zij stressincontinentie, vaginale klachten en huidaandoening van de geslachtsdelen (lichen sclerosus) door middel van een laserbehandeling.

Consult

Het eerste consult bij QUOLE Medisch Centrum Waalre is vrijblijvend met uitzondering van de intakes voor lichen sclerosus (huidaandoening geslachtsdelen) en behandeling van vaginisme door middel van botox. Hier worden wel consultkosten voor in rekening gebracht, maar deze worden verrekend indien u zich laat behandelen.

Bij QUOLE Medisch Centrum Waalre wordt u altijd gezien en behandeld door gynaecoloog Joke Haartsen en weet u van tevoren precies wat de behandeling inhoudt, wat er gaat gebeuren en wat de kosten van de behandeling zijn, inclusief nazorg.

Wachtlijst

Vanwege de planbare zorg en de kleinschaligheid van QUOLE Medisch Centrum Waalre zijn er geen wachtlijsten en is een korte wachttijd tussen consult en behandeling gegarandeerd.

Consult gynaecoloog: 2 weken
Behandeling: 2 weken na consult

Behandelingen Gynaecologie

Clitoriskapcorrectie | Lichen sclerosus (huidaandoening geslachtsdelen) | Schaamlipcorrectie | Stressincontinentie (urineverlies) Vaginisme | Vaginaverjonging (vernauwing vagina)Vaginale klachten na de overgang

Behandelend arts

Gynaecoloog Joke Haartsen

Op tv bij Medical Travel

In dit programma vertellen gynaecoloog Joke Haartsen en een van haar patiënten over de laserbehandeling van stressincontinentie.

 

 

* Cosmetische Gynaecologie valt niet onder het ZKN keurmerk.