Gratis informatieavond ‘huidkanker en spataderen’

Ga goed voorgelicht de zomer in!

Op donderdag 29 juni organiseert QUOLE Medisch Centrum Waalre in samenwerking met haar dermatologen een informatieavond over huidkanker en spataderen. De gratis toegankelijke avond wordt gehouden in Theater de Schalm in Veldhoven. De presentatie begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De toegang is gratis. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Dermatologie & flebologie

Behandeling van huidziekten en huidafwijkingen

Dermatologie is het medisch specialisme dat zich bezighoudt met aandoeningen van de huid, de nagels en het haar, samen ‘huidziekten’ genoemd.

De diversiteit aan huidziekten en huidafwijkingen is zeer groot. Het betreft zowel aangeboren aandoeningen zoals wijnvlekken en moedervlekken, als verworven aandoeningen zoals goedaardige en kwaadaardige gezwellen, huidinfecties, ontstekingsprocessen, allergische aandoeningen, beschadigingen van de huid door omgevingsfactoren, spataderen aan de benen en de gevolgen daarvan: anale klachten, chronische wonden en cosmetische afwijkingen.

Bij Medisch Centrum Waalre wordt u gezien en behandeld door een team van twee ervaren dermatologen met verschillende interessegebieden en expertises.

Wachtlijst dermatologie & flebologie

Vanwege de planbare zorg en de kleinschaligheid van Medisch Centrum Waalre zijn er geen wachtlijsten en is een korte wachttijd tussen consult en behandeling gegarandeerd.

Consult dermatoloog 1 week
Behandeling 1 á 2 weken na consult

Avondpoli

Een keer per twee weken is het mogelijk op maandagavond een afspraak te maken voor controle of behandeling bij de dermatoloog.

Verzekerde zorg

Als IMSZ (Instelling voor Medisch Specialistische Zorg) mag Medisch Centrum Waalre van het Ministerie van Volksgezondheid verzekerde zorg verlenen voor diverse dermatologische behandelingen en ingrepen. Om voor verzekerde zorg in aanmerking te komen, dient u wel in het bezit te zijn van een verwijzing van uw huisarts of bedrijfsarts.

Behandelingen dermatologie & flebologie

Moedervlekken verwijderen | Controle op kwaadaardige huidaandoeningen (oncologie) | Spataderen verwijderen | Aambeien verwijderen | Overmatig transpireren | Psoriasis | Acne | Haaruitval bij vrouwen

Specialisten

Ellen Liberton | Pierre van Neer