Medisch Centrum Waalre

Bij ons bent u geen nummer, maar gast

Medisch Centrum Waalre is een IMSZ (Instelling voor Medisch Specialistische Zorg) voor verzekerde en onverzekerde medisch specialistische zorg. Ervaren medisch specialisten verrichten planbare, kleinschalige behandelingen die in één dag met eventueel één overnachting kunnen worden uitgevoerd. Alle medisch specialisten verbonden aan Medisch Centrum Waalre zijn tevens werkzaam in een regulier ziekenhuis.

Verzekerde zorg

Als IMSZ (Instelling voor Medisch Specialistische Zorg) mag Medisch Centrum Waalre van het ministerie van volksgezondheid verzekerde zorg verlenen voor de specialismen orthopedie, dermatologie, plastische chirurgie en algemene chirurgie. Behandelingen met medische indicatie zoals bijvoorbeeld een kijkoperatie worden na verwijzing van huisarts of specialist uitgevoerd in de poli- of volledig ingerichte operatiekamers van het centrum.

Wat kunt u van het centrum verwachten

Een behandeling bij Medisch Centrum Waalre kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering. U wordt gezien en behandeld door dezelfde specialist in een sfeervolle geruststellende omgeving waar de specialist meer tijd heeft voor de patiënt. Het vaste team van medewerkers is dermate hoog opgeleid, dat zij de patiënt vanaf het eerste telefonisch contact tot en met de nazorg kunnen begeleiden en informeren. Het motto van het centrum is dan ook:”Bij Medisch Centrum Waalre bent u geen nummer, maar gast.”