Hallux Podotherapie in Waalre

Vanaf 1 november kunt u in onze kliniek ook terecht bij Hallux Podotherapie

Bij Hallux Podotherapie werken meerdere disciplines op het gebied van voetzorg samen. Zo helpen en houden zij cliënten in beweging, ongeacht welk probleem de cliënt heeft aan de voeten, enkels, knieën, heupen of rug. Dit sluit naadloos aan bij het werk van de orthopeden die werkzaam zijn voor Medisch Centrum Waalre.

Continued

Reactie NVPC op Radar uitzending september 2020

Reactie Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie n.a.v. uitzending Radar

De specialisten van Quole Medisch Centrum Waalre zijn aangesloten bij de NVPC (Nederlandse vereniging voor plastische chirurgie). Zij hebben de discussie die tijdens het tv-programma Radar is gevoerd nauwlettend gevolgd. Zij sluiten zich aan bij de reactie van de NVPC. Mocht u twijfel hebben over uw bestaande implantaten of over uw voorgenomen besluit om een borstimplantatie te ondergaan,

Continued

Alles in de strijd tegen Covid-19

ALLES IN DE STRIJD TEGEN COVID-19
In de strijd tegen COVID-19 heeft de directie van Quole Medisch Centrum Waalre besloten haar narcose- en beademingsapparatuur, personeel en hulpmiddelen ter beschikking te stellen aan het Maxima Medisch Centrum Ziekenhuis in Veldhoven. Het Maxima Medisch Centrum kan door de extra middelen 3 extra IC-bedden realiseren.

Continued

Nieuw: Financiering cosmetische behandelingen

financiering

Cosmetic Finance: financiering cosmetische ingrepen

Soms is de wens voor een cosmetische ingreep net iets groter dan uw portemonnee. Of kunt/wilt u de kosten van uw ingreep liever niet in 1 keer betalen. Om deze reden is Quole Medisch Centrum Waalre een samenwerkingsverband aangegaan met Cosmetic Finance.

Continued

Medisch Centrum Waalre in Art of Living

De eerste editie van magazine The Art of Living van 2019 is gepubliceerd. Er staat een mooi interview in met Henk Eijsbouts, eigenaar-directeur van QUOLE Medisch Centrum Waalre, naar aanleiding van ons 12,5-jarig bestaan.

Klik op het artikel hieronder voor een grotere weergave.

aol194195

 

Continued

Harrie Nuijten voorzitter Raad van Toezicht

We zijn verheugd te kunnen melden dat Harrie Nuijten de nieuwe voorzitter is van de Raad van Toezicht van de Stichting Verzekerde Chirurgische Zorg. Binnen Medisch Centrum Waalre valt de verzekerde zorg onder deze stichting.
Harrie Nuijten volgt Dirk Bosman op. Hierbij bedanken wij Dirk voor zijn bewezen diensten en wensen we Harrie succes in deze nieuwe rol.

Continued

Samenwerking Integraal Kankercentrum Nederland

Medisch Centrum Waalre is de samenwerking aangegaan met het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL).
Integraal Kankercentrum Nederland beheert de Nederlandse Kankerregistratie (NKR). De NKR is een landelijk dekkende databank met betrouwbare en relevante gegevens van alle patiënten met kanker. Sinds 1989 bevat de databank cijfers van patiënten uit heel Nederland.

Continued

Tarieven voor borstcorrecties aangescherpt

Onlangs hebben we de tarieven voor borstcorrecties aangescherpt. Bekijk hier het complete overzicht met actuele tarieven.
Het eerste consult is bij Medisch Centrum Waalre vrijblijvend, mits het onverzekerde (cosmetische) zorg betreft. Verder zijn de narcose, de wettelijk verplichte registratie van prothesen en de nazorg bij de prijs inbegrepen.

Continued

Recht op inzage medische gegevens

dossier Patiënten, en burgers in het algemeen, hebben recht op inzage in hun persoonsgegevens. Dit inzagerecht is geregeld in artikel 15 van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft de patiënt recht op inzage en recht op rectificatie.

Het kan voorkomen dat een patiënt inzage wil hebben in het medisch dossier,

Continued

Behandeling van acne

Acne. Snoepen maakt het niet erger
Door Ellen Liberton. Dermatoloog Medisch Centrum Waalre

Decembermaand; Sinterklaasfeest, Kerstfeest en Oud en Nieuw.

Tijd van allerlei lekkernijen, van chocoladeletters tot banketstaaf. In januari krijg je als dermatoloog vaak de vraag; Dokter heb  ik nu meer last van mijn acne omdat ik meer chocolade en kerstkransjes heb gegeten.

Continued

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk