Prednison gebruik en botontkalking

Richtlijn voor behandeling van Glucocorticoïd geïnduceerde osteoporose aangenomen door NVR

Ron de Nijs, reumatoloog bij Medisch Centrum Waalre heeft zich hard gemaakt voor het verbeteren van de behandeling van glucocorticoïd geïnduceerde osteoporose (GIOP). Prednison wordt veelvuldig gebruikt in Nederland maar veroorzaakt ook botontkalking. Samen met collega’s van het Amsterdam UMC en het Noordwest Ziekenhuisgroep Alkmaar heeft Ron de Nijs een nieuw standpunt ontwikkeld voor de behandeling en preventie van GIOP.

Continued

Reactie NVPC op Radar uitzending september 2020

Reactie Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie n.a.v. uitzending Radar

De specialisten van Quole Medisch Centrum Waalre zijn aangesloten bij de NVPC (Nederlandse vereniging voor plastische chirurgie). Zij hebben de discussie die tijdens het tv-programma Radar is gevoerd nauwlettend gevolgd. Zij sluiten zich aan bij de reactie van de NVPC. Mocht u twijfel hebben over uw bestaande implantaten of over uw voorgenomen besluit om een borstimplantatie te ondergaan,

Continued

Alles in de strijd tegen Covid-19

ALLES IN DE STRIJD TEGEN COVID-19
In de strijd tegen COVID-19 heeft de directie van Quole Medisch Centrum Waalre besloten haar narcose- en beademingsapparatuur, personeel en hulpmiddelen ter beschikking te stellen aan het Maxima Medisch Centrum Ziekenhuis in Veldhoven. Het Maxima Medisch Centrum kan door de extra middelen 3 extra IC-bedden realiseren.

Continued

Medische behandeling van pijn bij het vrijen

Medische behandeling van pijn bij het vrijen
Onderzoek naar de effectiviteit van botulinetoxine (Botox)

Cosmetisch gynaecoloog Joke Haartsen is werkzaam bij QUOLE Medisch Centrum Waalre. Zij is gespecialiseerd in de behandeling van vaginisme, stressincontinentie en vaginale droogheid dmv laser en esthetische chirurgie. Samen met bekkenfysiotherapeut Van Beuzekom heeft Joke Haartsen onderzoek gedaan naar de behandeling van GPPPS (genitopelviene pijn / penetratie-stoornis) met botulinetoxine.

Continued

Nieuw: Financiering cosmetische behandelingen

financiering

Cosmetic Finance: financiering cosmetische ingrepen

Soms is de wens voor een cosmetische ingreep net iets groter dan uw portemonnee. Of kunt/wilt u de kosten van uw ingreep liever niet in 1 keer betalen. Om deze reden is Quole Medisch Centrum Waalre een samenwerkingsverband aangegaan met Cosmetic Finance.

Continued

Medisch Centrum Waalre in Art of Living

De eerste editie van magazine The Art of Living van 2019 is gepubliceerd. Er staat een mooi interview in met Henk Eijsbouts, eigenaar-directeur van QUOLE Medisch Centrum Waalre, naar aanleiding van ons 12,5-jarig bestaan.

Klik op het artikel hieronder voor een grotere weergave.

aol194195

 

Continued

Harrie Nuijten voorzitter Raad van Toezicht

We zijn verheugd te kunnen melden dat Harrie Nuijten de nieuwe voorzitter is van de Raad van Toezicht van de Stichting Verzekerde Chirurgische Zorg. Binnen Medisch Centrum Waalre valt de verzekerde zorg onder deze stichting.
Harrie Nuijten volgt Dirk Bosman op. Hierbij bedanken wij Dirk voor zijn bewezen diensten en wensen we Harrie succes in deze nieuwe rol.

Continued

Samenwerking Integraal Kankercentrum Nederland

Medisch Centrum Waalre is de samenwerking aangegaan met het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL).
Integraal Kankercentrum Nederland beheert de Nederlandse Kankerregistratie (NKR). De NKR is een landelijk dekkende databank met betrouwbare en relevante gegevens van alle patiënten met kanker. Sinds 1989 bevat de databank cijfers van patiënten uit heel Nederland.

Continued

Tarieven voor borstcorrecties aangescherpt

Onlangs hebben we de tarieven voor borstcorrecties aangescherpt. Bekijk hier het complete overzicht met actuele tarieven.
Het eerste consult is bij Medisch Centrum Waalre vrijblijvend, mits het onverzekerde (cosmetische) zorg betreft. Verder zijn de narcose, de wettelijk verplichte registratie van prothesen en de nazorg bij de prijs inbegrepen.

Continued

Joke behandelt vagina van Marlies met laser

Marlies (37) is moeder van een dochter van 8 en een zoon van 2. Na de bevallingen heeft ze last gekregen van urineverlies. Met name bij sporten en inspanning. Een klacht die veel moeders niet vreemd is.

Marlies heeft zich bij Medisch Centrum Waalre laten behandelen door gynaecoloog Joke Haartsen,

Continued

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk