De keerzijde van de Tour de France

Door Lucas Kleijn – Orthopedisch Chirurg QUOLE Medisch Centrum Waalre

De Tour de France draait momenteel op volle toeren en wordt door veel mensen gevolgd. Of het nu is voor de mooie omgeving, de bedrijfspoule of gewoon voor de sport, het is en blijft een prachtig sportevenement.

Continued

Borstvergroting

Door: Harm Hawinkels – plastisch chirurg QUOLE Medisch Centrum Waalre en QUOLE Kliniek Oisterwijk

Overweegt u een borstvergroting? Dan ziet u waarschijnlijk inmiddels door de bomen het bos niet meer! Welke kliniek kiest u? Wat is een normale prijs? Neem ik een druppelvormige of een ronde prothese? Welk merk prothese moet ik hebben?

Continued

We zijn op zoek naar 3 nieuwe collega’s

Spreekt het u aan om in de zorgverlening buiten het ziekenhuis te werken, waar de patiënten op de eerste plaats komen? Of wilt u uw huidige functie combineren? Medisch Centrum Waalre wil graag met u in contact komen als u als oproepkracht wil werken.

We hebben momenteel 3 vacatures:

Anesthesiemedewerker

OK-assistent

Polikliniekassistent

 

Continued

De huid en de zon…

De huid en de zon…
Door Ellen Liberton – Dermatoloog QUOLE Medisch Centrum Waalre

Na een lange tijd van regen en koude hoop ik dat we weer van de zon kunnen gaan genieten.Ons lichaam heeft de zon hard nodig. We krijgen er energie van en ons lichaam heeft zonlicht nodig om vitamine D te maken. 

Continued

Gratis Informatieavond huidkanker & spataderen – donderdag 29 juni

Gratis informatieavond ‘huidkanker en spataderen’

Ga goed voorgelicht de zomer in!

Op donderdag 29 juni organiseert QUOLE Medisch Centrum Waalre in samenwerking met haar dermatologen een informatieavond over huidkanker en spataderen. De gratis toegankelijke avond wordt gehouden in Theater de Schalm in Veldhoven. De presentatie begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Continued

Het ongemak van een (lies)breuk

Het ongemak van een (Lies)breuk

Door: Jan Charbon – Algemeen chirurg Medisch Centrum Waalre

Iedereen kent de uitdrukking zich een breuk tillen. Je wilt ermee zeggen dat je iets heel zwaars hebt moeten tillen. Een enkeling bemerkt na zo’n inspanning ineens een zwelling in de lies.

Continued

Deelname Medical Travel RTL4

Afgelopen zondag was QUOLE Medisch Centrum Waalre te zien bij Medical Travel op RTL4. Bekijk hieronder het filmpje waarin onze gynaecoloog Joke Haartsen vertelt over stressincontinentie en hoe de Femilift laserbehandeling de klachten kan verhelpen! Een van haar patiënten vertelt over haar positieve ervaringen met de behandeling.

 

Continued

Hightech operatiekamers na verbouwing

De operatiekamers  (OK’s) van QUOLE Medisch Centrum Waalre zijn onlangs verbouwd tot hightech OK’s met de meest innovatieve apparatuur. Ze voldoen nu aan de allernieuwste kwaliteitseisen voor IGZ (Inspectie voor de Gezondheidszorg).  QUOLE Medisch Centrum Waalre loopt nu voorop ten opzichte van de helft van de ziekenhuizen in Nederland. De modern geoutilleerde  operatiekamers zijn onlangs in gebruik genomen om alle patiënten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Continued

Zweet!

Door Ellen Liberton en Pierre van Neer (dermatologen, QUOLE Medisch Centrum)

Zweten doen wij allemaal. Zweten is een systeem om het lichaam op temperatuur te houden. Zie het als de persoonlijke airconditioning. Echter, dit systeem dient ook goed afgesteld te zijn. Te weinig zweten zorgt ervoor dat wij onze warmte slecht kwijt kunnen,

Continued

OK’s worden voorzien van modernste technieken

De operatiekamers (OK’s) worden verbouwd om te voldoen aan de nieuwe eisen voor het ZKN kwaliteitskeurmerk en IMSZ  (Instelling voor Medisch Specialistische Zorg). De verbouwing vindt plaats van dinsdag 28 februari t/m vrijdag 24 maart. Voor de zekerheid en eventuele uitloop plannen we nog geen patiënten in de laatste week van maart. 

Continued

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk