QUOLE Kliniek Oisterwijk

Plastische chirurgie

QUOLE kliniek Oisterwijk* is een samenwerkingspartner van QUOLE Medisch Centrum Waalre voor kleine plastisch chirurgische behandelingen. Patiënten uit de regio Tilburg, Oisterwijk, Breda en Den Bosch kunnen in Oisterwijk terecht voor een consult met de plastisch chirurg.

Kleine plastisch chirurgische ingrepen, bijvoorbeeld een ooglidcorrectie of injectables, kunnen op locatie worden uitgevoerd. Uitgebreidere, grotere behandelingen en ingrepen, zoals een borstvergroting, zullen onder narcose plaatsvinden in de moderne operatiekamers van Medisch Centrum Waalre. De nazorg kan desgewenst plaatsvinden in Oisterwijk.

QUOLE Kliniek Oisterwijk handelt volgens dezelfde hoge kwaliteitseisen en richtlijnen als Medisch Centrum Waalre, waardoor dezelfde kwaliteit van behandeling gegarandeerd is. Ons motto: ‘Bij ons bent u geen nummer, maar gast’, geldt natuurlijk ook in Oisterwijk. De artsen nemen ook hier ruim de tijd voor u in een prettige omgeving, waar de wachttijden kort zijn en u altijd gezien en behandeld wordt door dezelfde specialist.

U kunt bij QUOLE Kliniek Oisterwijk terecht voor onder andere:
Borstvergrotingen Ooglidcorrecties Injectables Facelifts Buikwandcorrecties

Consult

Wilt u een consult met één van onze plastisch chirurgen bij QUOLE Kliniek Oisterwijk, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 013 20 71 002 of per e-mail via oisterwijk@quole.com.

QUOLE Kliniek Oisterwijk is gevestigd aan de Moergestelseweg 34a in Oisterwijk.
Let op er zijn 2 ingangen: 34 en 34a. Neem bij voorkeur ingang 34a. Er is gratis parkeergelegenheid voor de kliniek. Indien deze vol is, is er nog een groot parkeerterrein rechts op het bedrijvenpark.

 

pand-moergestelseweg

 

*QUOLE Kliniek Oisterwijk valt niet onder het ZKN keurmerk van QUOLE Medisch Centrum Waalre.