Quole kliniek Oisterwijk

Voor plastische chirurgie

Quole kliniek Oisterwijk is een samenwerkingspartner van Medisch Centrum Waalre voor consult en kleine plastisch chirurgische behandelingen. Patiënten uit de regio Tilburg, Oisterwijk, Breda en Den Bosch kunnen in het centrum van Oisterwijk terecht voor een consult met de plastisch chirurg.

Kleine ingrepen zoals bijvoorbeeld een ooglidcorrectie of injectables, kunnen op locatie worden uitgevoerd. Uitgebreidere grotere behandelingen als bijvoorbeeld borstvergrotingen, zullen onder narcose plaatsvinden op de moderne operatiekamers van Medisch Centrum Waalre. De nazorg kan desgewenst plaatsvinden in Oisterwijk.

Quole kliniek Oisterwijk handelt volgens dezelfde hoge kwaliteitseisen en richtlijnen als Medisch Centrum Waalre, waardoor dezelfde kwaliteit van behandeling gegarandeerd is. Ons motto: ‘Bij ons bent u geen nummer, maar gast’, geldt natuurlijk ook in Oisterwijk. De plastisch chirurg neemt ook hier ruim de tijd voor u in een prettige omgeving, waar de wachttijden kort zijn en u altijd gezien en behandeld wordt door dezelfde specialist.

U kunt bij Quole kliniek Oisterwijk terecht voor onder andere:
Borstvergrotingen Ooglidcorrecties Injectables Facelifts Buikwandcorrecties

Consult

Wilt u een consult maken met één van onze plastisch chirurgen bij Quole kliniek Oisterwijk, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 013 20 71 002 of per e-mail via oisterwijk@quole.com.

Quole kliniek Oisterwijk is gevestigd aan De Lind 14 te Oisterwijk. Bezoekers kunnen gratis gebruik maken van het eigen parkeerterrein aan de achterkant van het pand (bereikbaar via de poort aan de rechterkant).

Quole Kliniek Oisterwijk is een samenwerkingspartner van Medisch Centrum Waalre met haar eigen organisatie. Quole Kliniek Oisterwijk maakt geen aanspraak op het door Medisch Centrum Waalre behaalde ZKN Keurmerk.

Quole Kliniek Oisterwijk