Beste ziekenhuizen 2016 | Elsevier

Medisch Centrum Waalre als best presterende kliniek voor meniscus en voorste kruisband behandelingen | Elsevier 19-11-2016

Uit het jaarlijks onderzoek naar de beste ziekenhuizen in het blad Elsevier komt Medisch Centrum Waalre naar boven als een van de beste medische instellingen voor behandelingen aan de meniscus en voorste kruisbanden.

Continued

Nascholingsavond fysiotherapeuten

Nascholingsavond fysiotherapeuten: Een reis door de knie

Op woensdag 30 november organiseert Medisch Centrum Waalre in samenwerking met haar orthopedisch chirurgen een geaccrediteerde nascholingsavond voor fysiotherapeuten. Orthopedisch chirurg Harm Boons neemt u mee op een reis door de knie waarbij nieuwe inzichten in behandelmogelijkheden met u worden gedeeld.

Continued

Rimpels behandelen met injectables

Door Harm Hawinkels

Rimpels versterken de emotie, maar zijn tegelijkertijd ook een indicatie voor het ouder worden. Kraaienpootjes, expressierimpels en verticale rimpels rond de mond zijn allen tekenen van een verouderde huid met verminderde elasticiteit. Spierverslappers en fillers worden vaak genoemd voor het behandelen van ongewenste rimpels,

Continued

Informatieavond: Voorvoetpathologie en Wondbehandeling bij ulcus cruris en decubitus

Informatieavond: Voorvoetpathologie en Wondbehandeling bij ulcus cruris en decubitus

Graag nodigen wij u uit voor een geaccrediteerde nascholingsavond, met 2 interessante onderwerpen: Voorvoetpathologie en wondbehandeling bij ulcus cruris en decubitus.
Accreditatie is aangevraagd voor 2 punten.

Allereerst zal orthopedisch chirurg Herman Lacroix een presentatie geven over de differentiaaldiagnostiek bij voorvoetklachten.

Continued

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk