23 november 2016

Medisch Centrum Waalre als best presterende kliniek voor meniscus en voorste kruisband behandelingen | Elsevier 19-11-2016

Uit het jaarlijks onderzoek naar de beste ziekenhuizen in het blad Elsevier komt Medisch Centrum Waalre naar boven als een van de beste medische instellingen voor behandelingen aan de meniscus en voorste kruisbanden.

Elsevier Beste ziekenhuizen 2016Dit jaar nam het blad Elsevier voor de eerste maal een vergelijking mee van ziekenhuizen en zelfstandige klinieken (ZBC’s) voor enkele veel uitgevoerde behandelingen namelijk de behandeling van het Carpaletunnelsyndroom en de behandeling van de meniscus en voorste kruisbanden.

In het onafhankelijke onderzoek waren wij blij verrast dat Medisch Centrum Waalre als enige ZBC bovenaan stond in het lijstje van best presterende ziekenhuizen en ZBC’s.

Uiteraard zijn wij trots op het behalen van deze goede resultaten. Het is een bevestiging dat onze medisch specialisten en ondersteunend personeel er alles aan doen om de missie van Medisch Centrum Waalre uit te dragen en zo goed mogelijke zorg te bieden, waarbij de patiënt zich geen nummer, maar gast voelt.

Uitgebreide toelichting over het onderzoek met alle deelnemende ziekenhuizen en ZBC’s is te vinden op besteziekenhuizen.elsevier.nl

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk