Borstcorrecties bij Medisch Centrum Waalre

Overweegt u een borstcorrectie of wilt u graag een prothesewissel? Onze plastisch chirurgen luisteren naar uw wensen en kijken samen met u naar de verschillende mogelijkheden om zo een eerlijk en realistisch advies te kunnen geven. Op de volgende pagina’s vindt u alle informatie over de verschillende borstcorrecties.

Borstvergroting vanaf   € 3250,-
Borstlift vanaf   € 4950,-
Borstverkleining vanaf   € 5250,-
Tepelcorrectie vanaf   € 800,-
Gynaecomastie (heren) vanaf   € 2800,-
Prothese wissel vanaf   € 4350,-
Kapselvorming n.t.b.*

Het eerste consult is bij Medisch Centrum Waalre vrijblijvend, mits het onverzekerde (cosmetische) zorg betreft. Naar aanleiding van dit consult krijgt u een advies op maat, met daarbij het totale kostenoverzicht.

Narcose en nazorg zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Ook zijn de wettelijk verplichte registratie van prothesen in het Dutch Breast Implant Registry (DBIR) t.w.v. € 70,- en de post-operatieve BH t.w.v. € 45,- bij ons in de prijs inbegrepen.
Bovendien wordt u bij ons in alle fases van de behandeling gezien door uw eigen plastisch chirurg.

Bekijk hier de actuele prijzen voor al onze plastisch chirurgische behandelingen.

*) Medisch Centrum Waalre biedt zowel onverzekerde als verzekerde zorg. Omdat wij contracten hebben met de zorgverzekeraars, is het bij ons in sommige gevallen mogelijk dat de kosten voor een plastisch chirurgische ingreep binnen de verzekering vallen, bijvoorbeeld bij kapselvorming.
Indien u een verwijzing van uw huisarts heeft, kunnen wij na een gesprek met uw plastisch chirurg een aanvraag voor vergoeding doen bij uw zorgverzekeraar.
Tijdens het eerste consult worden de mogelijkheden besproken en toegelicht.