Patiëntenervaringen

Uw mening telt

Hieronder ziet u een aantal patiëntenervaringen over hun behandeling bij Medisch Centrum Waalre.

ZorgkaartNederland 17-10-2016
Na het 1e consult met dr.Franssen kwamen mijn man en ik beiden heel positief en opgelucht thuis. Alles werd uitgelegd, vragen konden gesteld worden. Na 2 weken kon ik geopereerd worden en heb een nachtje in de kliniek mogen slapen, ook de verpleegsters niets anders dan lof. Ook de nacontroles zijn prima gegaan. Ivm de grote afstand kon ik ook via mail vragen en/of foto’s sturen en deze werden dezelfde dag nog telefonisch beantwoord.

ZorgkaartNederland 4-10-2016
Via de wachtlijst bemiddeling van CZ naar deze kliniek verwezen. De afspraak met de orthopeed vond direct de volgende dag plaats. De accommodatie is zeer netjes en leuk ingericht. Het personeel is meer dan vriendelijk. Omdat het onze eerste hier was, werden wij door een van de receptionistes naar de wachtkamer van de orthopedie begeleid. Je bent hier zeker geen nummer, maar echt een gast! Ik raad deze kliniek iedereen aan.

ZorgkaartNederland 12-9-2016
Je word er erg goed behandeld, goede informatie en het personeel is erg persoonlijk met je betrokken, een aanrader

ZorgkaartNederland 25-8-2016
Prima geholpen door Dr. Eggen voor mijn duimbasis artrose. Ik ben dik tevreden, en kan nu zonder pijn mijn werkzaamheden hervatten.

ZorgkaartNederland 14-6-2016
Verwezen door de huisarts, met zeer korte wachttijd geanalyseerd en vervolgens aan beide voeten geopereerd vlg. een moderne techniek die tennissen op termijn weer mogelijk moet maken. Prima chirurg, prima nazorg en al met al heel blij dat ik daar ben geweest in een moderne, schone en fijne kliniek met schitterend personeel. Super gewoon!

ZorgkaartNederland 26-2-2016
Snel, goed en vriendelijk geholpen in een prettige omgeving met huiselijke sfeer. Veel persoonlijke aandacht.

ZorgkaartNederland 22-2-2016
De wachtlijst is ook veel korter dan in een ziekenhuis, je hoeft geen maanden te wachten voordat je geopereerd wordt en als je om half 11 een afspraak hebt, wordt je ook om half 11 geroepen en zit je niet nog eens een half uur in de wachtruimte.

ZorgkaartNederland 22-2-2016
De mensen zijn allen erg vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je geen nummer, dat was erg prettig.

 

Deel uw ervaring

Bent u geholpen bij Medisch Centrum Waalre en wilt u uw ervaring delen? Laat dan deze dan achter via ons contactformulier of plaats een reactie op ZorgkaartNederland.nl waar zorgverleners en instellingen kunnen worden gewaardeerd.

Uw reactie kan worden opgenomen in deze pagina.

Ondanks alle aandacht en inzet kan het natuurlijk zijn dat u niet naar tevredenheid bent geholpen. Om u onvrede te kunnen uiten hanteert Medisch Centrum Waalre een klachtenregeling waarbij wij uw klacht aanhoren en deze één op één met u proberen op te lossen.