Patiëntenervaringen

Uw mening telt

Hieronder ziet u een aantal patiëntenervaringen over hun behandeling bij Medisch Centrum Waalre.

 

ZorgkaartNederland 1 mei 2019; 10

Uitvoerig gesprek met de chirurg, vertelde over de wijze van de ingreep, de wijze van verdoving,vroeg naar eventuele belemmeringen tav medicatie enz. Goede nazorg na de ingreep. Chirurg kwam na een complicatie achteraf (enkele dagen erna), hoewel niet aanwezig, terug voor gesprek en kleine ingreep. Chirurg was altijd telefonisch bereikbaar.Ook het personeel van de kliniek was in deze zeer deskundig en bereid oplossingen te zoeken.

ZorgkaartNederland 9 april 2019; 9,3

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met het medisch centrum in Waarle. Ik heb vanaf het eerste contactmoment het gevoel gehad dat Dr. Eggen mij wilde helpen met mijn klacht. Hij heeft elke keer netjes gevraagd of ik nog vragen had en alles zo goed mogelijk proberen uit te leggen. Dit gevoel ontbrak bij mij nog wel is bij andere zorginstellingen. Daarnaast ben ik ook zeer tevreden over het overige personeel binnen het medisch centrum, iedereen is heel aardig en probeert je zo goed mogelijk te helpen. Kortom een aanrader!

ZorgkaartNederland 5 april 2019; 10

Positieve ervaring: fijne uitleg van de arts, deskundigheid van de arts.Vriendelijke ontvangst, persoonlijke benadering.Warme vriendelijke omgeving.Nazorg heel prettig.Arts neemt ruim de tijd voor het gesprek.

ZorgkaartNederland 3 april 2019; 10

Al jaren koploper in het geven van zorg mbv de nieuwste technologieën.

E-mail ontvangen 20 maart 2019

op een maandag gebeld en de volgende dag al een afspraak. de week er op al geopereerd.
ik wil even laten weten dat ik zeer tevreden ben met de operatie van een liesbreuk.je bent inderdaad geen nummer maar een gast.
zeer tevreden over het verloop van de operatie en de arts Dr.Charbon. ook door u heel netjes behandeld.ik beveel uw kliniek zeker aan bij andere mensen.
vriendelijke groeten.
Christian van dijk.

ZorgkaartNederland 20 maart 2019; 10

wij zijn zeer tevreden.ik kan het een iedereen aanraden.je bent inderdaad een gast geen nummer alles wordt  duidelijk uit gelegd.Ook de nacontrole was prima.veel dank aan dokter charbon.als ik weer iets zou hebben ging ik hier weer naar toe.geen lange wacht tijd.binnen 14 dagen geopereerd.

ZorgkaartNederland 11 maart 2019; 9,7

Ben meer dan 100% tevreden over mijn behandeling bij Quole! Ben ontzettend snel geholpen wat echt een pre is. Dr Franssen heeft mij geopereerd (verwisseling van borstprotheses) erg vriendelijke menselijke arts die echt de tijd voor je neemt en goed naar je luistert, dit was erg belangrijk voor mij omdat ik geen doorsnee casus was. Heb 10 jaar geleden een borstvergroting laten doen (Niet bij Quole) dit was een nachtmerrie in elk opzicht. Was dus erg angstig voor een nieuwe operatie. Dr Franssen heeft mij erg gerust gesteld en goed advies gegeven over alle mogelijke opties en eventuele complicaties. De operatie is uitstekend verlopen geen complicaties en een erg mooi eind resultaat! Maar niet alleen Dr Franssen heeft mij goed geholpen ook de dames vd receptie zijn erg vriendelijk, behulpzaam en zeer meedenkend geweest! kortom ik raad iedereen aan deze kliniek aan niet alleen voor hun deskundigheid, korte wachttijd maar door hun persoonlijke betrokkenheid!

ZorgkaartNederland 1 maart 2019; 9,2

Was een verademing om hier geholpen te worden. Je hebt helemaal niet het gevoel dat je in een ziekenhuis bent. Er heerst een heerlijke gemoedelijke sfeer en de heer Kleijn denkt ook mee in oplossingen.

ZorgkaartNederland 1 maart 2019; 10

Dr. Eggen is een zeer kundig en bovenal bijzonder vriendelijke arts. Luistert goed, legt goed uit en stelt gerust. Enorm prettig geholpen in Medisch Centrum Waalre en men verdient een groot compliment voor snelheid van handelen, organisatie, samenwerking, omgang en kundigheid van alle medewerkers.

ZorgkaartNederland 25 februari 2019; 10

Ben erg tevreden met de manier waarop mijn behandeling is verlopen bij Medisch centrum Waalre. Erg vriendelijk, duidelijk en het resultaat is perfect.De kliniek zou ik zeker aanraden.

ZorgkaartNederland 18 februari 2019; 9

Super mooie gastvrije kliniek! Vriendelijke medewerkers en de arts nam ruim de tijd om mijn vragen te beantwoorden

ZorgkaartNederland 13 februari 2019, waardering over orthopeed Harm Boons; 10

Zeer deskundige arts incl. team. VKB constructie uitgevoerd en het resultaat is top! Relatief snel mijn werkzaamheden en sport weer op kunnen pakken. Daarnaast zijn de littekens op mijn knie zeer klein.

ZorgkaartNederland 12 februari 2019; 10

Deskundig, eerlijk, invoelend ! Ik heb door H Hawinkels mijn oude borstimplantaten laten verwijderen omdat ze na flink wat jaren héél hard waren geworden dus totaal ingekapseld ! Ik heb niets meer terug laten plaatsen wat natuurlijk erg spannend was want wat houd ik over ? Ik werd gelijk op mijn gemak gesteld en er is dus écht iets moois van gemaakt wat toch knap is als je van een cup F naar een cup C gaat.! Ik ben heel dankbaar !

ZorgkaartNederland 29 januari 2019, waardering over orthopeed Harm Boons; 10

Uitstekend resultaat na stabilisatie van de knie, middels kruisband operatie. Prettige dokter, duidelijk begaan. Lief personeel ook. Iedereen geeft je het gevoel dat je alle vragen kunt stellen, daar wordt ook ruim de tijd voor genomen.

ZorgkaartNederland 28 januari 2019; 9,6

Een borstvergroting laten doen door dr. Franssen. Ik ben super tevreden en blij met het resultaat. Al het personeel is super vriendelijk en deskundig. Weten allemaal je vragen te beantwoorden. Nette kliniek. Ik zou iedereen de kliniek aanraden.

ZorgkaartNederland 15 januari 2019; 9,3

Doordat er iemand uitgevallen was kon ik op de dag dat ik belde voor een afspraak ook al terecht. dat is natuurlijk geluk hebben. Maar om dan ook nog eens binnen 2,5 week geopereerd te worden dat is gewoon super. De benadering van al het personeel is zeer vriendelijk. Dokter Eggen, orthopeed,  die mij opereerde legde alles goed uit en nam daar ook voldoende tijd voor. Ik kwam daar voor een haglundse exostose.De nacontrole na een week en nog eens na 6 weken was ook prettig. Er was weer voldoende tijd ingepland zodat je ook al je vragen kon stellen. ik zal deze kliniek dan ook bij iedereen aanbevelen. Top Team !

ZorgkaartNederland 20 november 2018; 9,6

Dokter Fransen heeft goed en deskundig gehandeld. Bijna geen wachtkamer nodig. Persoonlijk en professioneel.

ZorgkaartNederland 15 november 2018; 10

Hele prettige benadering en behandeling in medisch centrum Waalre! Vriendelijke en gastvrije sfeer, je bent hier geen nummer maar een gast.duidelijke uitleg bij de arts over de behandeling en hier werd alle tijd voor genomen.ook tijdens de ingreep.

ZorgkaartNederland 13 september 2018; 10

Ik raad iedereen Medisch Centrum Waalre aan. Korte wachttijden, tussen mijn eerste afspraak en de operatie zat 3 weken.Hierdoor hik je niet tegen de operatie aan. Het is een topteam die weten waar ze mee bezig zijn, zowel de artsen als het verplegend personeel.Ga vooral door met waar jullie mee bezig zijn!

ZorgkaartNederland 1 augustus 2018

“Na een borstlift met prothese te hebben gekregen door dr Hawinkels super tevreden op de manier hoe ik ben geholpen.Vanaf het eerste consult was de dokter gelijk al erg duidelijk wat de mogelijkheden waren. Wat je vaak bij andere klinieken hoort is het idee van prothese erin, geld schuiven en klaar. Ik kreeg een eerlijk advies en kreeg te horen ik een borstlift met prothese moest krijgen anders zou het resultaat niet worden zoals het moet zijn en zou ik over een half jaar weer onder het mes moeten. Zo gezegd door dr Hawinkels ik opereer enkel waar ik 100% achter sta anders begin ik er niet aan. Ik was erg blij met zijn eerlijkheid want ik ben erg precies als het over me uiterlijk gaat. De dag van de operatie zo vriendelijk en gastvrij behandeld. Nog geintjes gemaakt met dr Hawinkels. Wat een leuke vriendelijke man. Na de operatie op de uitslaapkamer is hij 2x bij mij geweest en 1x bij mijn man om ons uitleg te geven en te kijken hoe het ging. Ook de verzorgers op de uitslaapkamer allemaal even vriendelijk. De volgende dag netjes gebeld hoe het met me ging. Nog contact met ze gehad en 3 dagen achtereen door hun gebeld hoe het ging en hoe het verliep. Al mijn vriendinnen zijn hier al geweest en ik zou iedereen ook zeker deze kliniek aanbevelen aan iedereen die ik ken.”

ZorgkaartNederland 27 juni 2018
“Ben hier heen gegaan wegens korte wachttijd. Zk. was 52 dagen en de andere 16 dagen. hier kon ik binnen een week te recht.Rustig gevende omgeven en wacht ruimte, werd goed ontvangen alleen wachttijd liep wat uit. De arts nam alle tijd voor je om probleem door te spreken en de mogelijkheden die er zijn. Dit verklaard de langer wachttijd. Ben zeer te spreken over centrum. Zou eerder hier weer heen willen dan het zk.”

ZorgkaartNederland 20 april 2018
“Complimenten voor het hele team! Goede behandeling met uitstekende patiënt- en klantvriendelijke communicatie en uitgebreide voorlichting en informatieverstrekking.”

ZorgkaartNederland 14 maart 2018
“Zeer deskundig , je bent geen nummer maar wordt echt als gast ontvangen en deskundig personeel, zeer prettig geholpen aan litteken.”

ZorgkaartNederland 15 januari 2018
“Ik heb nu 2 keer een meniscus operatie gehad en 2 keer een kruisband operatie gehad alle 4 de keren goed en snel geholpen.”

 

Deel uw ervaring

Bent u geholpen bij Medisch Centrum Waalre en wilt u uw ervaring delen? Laat dan deze dan achter via ons contactformulier of plaats een reactie op ZorgkaartNederland.nl waar zorgverleners en instellingen kunnen worden gewaardeerd.

Uw reactie kan worden opgenomen in deze pagina.

Ondanks alle aandacht en inzet kan het natuurlijk zijn dat u niet naar tevredenheid bent geholpen. Om u onvrede te kunnen uiten hanteert Medisch Centrum Waalre een klachtenregeling waarbij wij uw klacht aanhoren en deze één op één met u proberen op te lossen.