Patiëntenervaringen

Uw mening telt

Hieronder ziet u een aantal patiëntenervaringen over hun behandeling bij Medisch Centrum Waalre.

 

ZorgkaartNederland 1 augustus 2018
“Na een borstlift met prothese te hebben gekregen door dr Hawinkels super tevreden op de manier hoe ik ben geholpen.Vanaf het eerste consult was de dokter gelijk al erg duidelijk wat de mogelijkheden waren. Wat je vaak bij andere klinieken hoort is het idee van prothese erin, geld schuiven en klaar. Ik kreeg een eerlijk advies en kreeg te horen ik een borstlift met prothese moest krijgen anders zou het resultaat niet worden zoals het moet zijn en zou ik over een half jaar weer onder het mes moeten. Zo gezegd door dr Hawinkels ik opereer enkel waar ik 100% achter sta anders begin ik er niet aan. Ik was erg blij met zijn eerlijkheid want ik ben erg precies als het over me uiterlijk gaat. De dag van de operatie zo vriendelijk en gastvrij behandeld. Nog geintjes gemaakt met dr Hawinkels. Wat een leuke vriendelijke man. Na de operatie op de uitslaapkamer is hij 2x bij mij geweest en 1x bij mijn man om ons uitleg te geven en te kijken hoe het ging. Ook de verzorgers op de uitslaapkamer allemaal even vriendelijk. De volgende dag netjes gebeld hoe het met me ging. Nog contact met ze gehad en 3 dagen achtereen door hun gebeld hoe het ging en hoe het verliep. Al mijn vriendinnen zijn hier al geweest en ik zou iedereen ook zeker deze kliniek aanbevelen aan iedereen die ik ken.”

ZorgkaartNederland 27 juni 2018
“Ben hier heen gegaan wegens korte wachttijd. Zk. was 52 dagen en de andere 16 dagen. hier kon ik binnen een week te recht.Rustig gevende omgeven en wacht ruimte, werd goed ontvangen alleen wachttijd liep wat uit. De arts nam alle tijd voor je om probleem door te spreken en de mogelijkheden die er zijn. Dit verklaard de langer wachttijd. Ben zeer te spreken over centrum. Zou eerder hier weer heen willen dan het zk.”

ZorgkaartNederland 20 april 2018
“Complimenten voor het hele team! Goede behandeling met uitstekende patiënt- en klantvriendelijke communicatie en uitgebreide voorlichting en informatieverstrekking.”

ZorgkaartNederland 14 maart 2018
“Zeer deskundig , je bent geen nummer maar wordt echt als gast ontvangen en deskundig personeel, zeer prettig geholpen aan litteken.”

ZorgkaartNederland 15 januari 2018
“Ik heb nu 2 keer een meniscus operatie gehad en 2 keer een kruisband operatie gehad alle 4 de keren goed en snel geholpen.”

ZorgkaartNederland 28 december 2017
“Ik heb hier fantastische zorg ervaren. Door extreme misselijkheid van de narcose was het voor mij niet mogelijk om na de ingreep naar huis te gaan. Ik werd naar de kamer gereden waar de overnachtingen plaats vonden en kon zonder probleem blijven. Heb hier achteraf ook geen extra kosten aan gehad. De zorg was fantastisch en heel persoonlijk.  Ik zou zonder twijfel hier nogmaals een ingreep laten doen, indien gewenst/nodig, ook al is het 1.5 uur rijden van mijn woonplaats.”

ZorgkaartNederland 21 december 2017
“Na bezoek aan huisarts met verwijzing binnen drie weken geholpen. Na intake direct een afspraak en weet je wanneer operatie plaats vindt.”

ZorgkaartNederland 19 december 2017
“Dokter Eggen is een vriendelijke arts en hij kan u goed uitleggen wat u te wachten staat. De totale wachttijd is super kort. Ik ben in 2 weken bekeken, röntgenfoto en MRI scan verder. En binnen 2 weken geopereerd. Het is een kleine kliniek en dus alle aandacht voor u als patiënt. Ik heb het als zeer prettig ervaren. En zou zeker in de toekomst als dat nodig is terug gaan.”

ZorgkaartNederland 4 augustus 2017
“Werd fijn ontvangen en vanaf begin tot eind goed behandeld. Ik was goed op de hoogte van wat me te wachten stond door de goede inlichting. Verder waren de controle afspraken ook prima en duidelijk en raad deze kliniek echt aan voor vele mensen.”

ZorgkaartNederland 11 december 2016
“Niet allemaal tienen, want dat maakt het zo’n wollig halleluja effect. En voelt m.i. minder waarheidsgetrouw aan.  Trouwens, op deze manier valt er altijd nog iets te verbeteren. Alhoewel ik niet weet waar dat in zou moeten zitten. De uitstekende zorg en behandeling ervoer ik als bijzonder plezierig. Maar bovenal de welwillendheid en de mogelijkheid om mij zo snel te kunnen helpen. Hierbij is men voor mij, bij Medisch Centrum Waalre, van het standaard protocol af gestapt. En is er middels 2 doktoren gewerkt, om mij zo snel mogelijk te kunnen behandelen. Dank dokter Noten en Dokter Lacroix! Zeker mag ik hier iemand niet in vergeten. en dat is de receptie! Ik mag helaas niet de naam van de receptioniste noemen (policy van zorgkaart nederland). Maar zij is het, die de heren doktoren gevraagd heeft of dit mogelijk was. Dus ook receptie, bedankt! Verder loopt deze jongen weer als een kievit! En is mijn werkgever ook weer in zijn nopjes… MCW-team, super bedankt!”

ZorgkaartNederland 9 december 2016
“Zeer goede behandeling en begeleiding van zowel arts als personeel. Hier word je nog als mens behandeld en niet als een nummer.”

ZorgkaartNederland 23 november 2016
“Fijne communicatie en een prettige omgeving. In de zomer van 2016 ben ik bij Medisch Centrum Waalre behandeld voor een oorlelcorrectie. Een kleine ingreep, maar toch spannend. Alle medewerkers en chirurg helpen je ontzettend goed en ik durf de hele entourage en manier van communiceren professioneel en persoonlijk (soms zelfs gezellig!) te noemen. Je wordt uitstekend en snel geholpen. Hartelijk dank hiervoor!”

ZorgkaartNederland 17-10-2016
Na het 1e consult met dr.Franssen kwamen mijn man en ik beiden heel positief en opgelucht thuis. Alles werd uitgelegd, vragen konden gesteld worden. Na 2 weken kon ik geopereerd worden en heb een nachtje in de kliniek mogen slapen, ook de verpleegsters niets anders dan lof. Ook de nacontroles zijn prima gegaan. Ivm de grote afstand kon ik ook via mail vragen en/of foto’s sturen en deze werden dezelfde dag nog telefonisch beantwoord.”

ZorgkaartNederland 4-10-2016
Via de wachtlijst bemiddeling van CZ naar deze kliniek verwezen. De afspraak met de orthopeed vond direct de volgende dag plaats. De accommodatie is zeer netjes en leuk ingericht. Het personeel is meer dan vriendelijk. Omdat het onze eerste hier was, werden wij door een van de receptionistes naar de wachtkamer van de orthopedie begeleid. Je bent hier zeker geen nummer, maar echt een gast! Ik raad deze kliniek iedereen aan.”

ZorgkaartNederland 12-9-2016
“Je word er erg goed behandeld, goede informatie en het personeel is erg persoonlijk met je betrokken, een aanrader”

ZorgkaartNederland 14-6-2016
Verwezen door de huisarts, met zeer korte wachttijd geanalyseerd en vervolgens aan beide voeten geopereerd vlg. een moderne techniek die tennissen op termijn weer mogelijk moet maken. Prima chirurg, prima nazorg en al met al heel blij dat ik daar ben geweest in een moderne, schone en fijne kliniek met schitterend personeel. Super gewoon!

Deel uw ervaring

Bent u geholpen bij Medisch Centrum Waalre en wilt u uw ervaring delen? Laat dan deze dan achter via ons contactformulier of plaats een reactie op ZorgkaartNederland.nl waar zorgverleners en instellingen kunnen worden gewaardeerd.

Uw reactie kan worden opgenomen in deze pagina.

Ondanks alle aandacht en inzet kan het natuurlijk zijn dat u niet naar tevredenheid bent geholpen. Om u onvrede te kunnen uiten hanteert Medisch Centrum Waalre een klachtenregeling waarbij wij uw klacht aanhoren en deze één op één met u proberen op te lossen.