Informatie over Ellen:

Ellen Liberton studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht.
Na haar studie geneeskunde werkte zij op de afdeling chirurgie van het Royal Hospital in Wolverhampton Engeland. Zij specialiseerde zich na haar verblijf in Engeland in het Academisch ziekenhuis in Utrecht tot Dermatoloog-Venereoloog. Sinds 1992 werkt zij met veel plezier als dermatoloog in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond en Deurne, waarnaast zij haar kennis en kunde tevens inzet voor patiënten van QUOLE Medisch Centrum Waalre.
Dermatologie is haar passie en zij combineert haar enthousiasme met een sterke interesse in vernieuwingen en ontwikkelingen in haar vakgebied. Zij beoefent het vak in de volle breedte uit en met name huidkanker, moedervlekken, psoriasis, haarproblemen en allergologie zijn de subspecialisaties van Dr. Liberton.
Ook vragen over het verzorgen van de droge, geïrriteerde huid en de ouder wordende huid wil zij graag voor u beantwoorden. Om een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen is zij lid van diverse nationale en internationale beroepsverenigingen en is zij actief binnen de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie.
Als lid van de Visitatiecommissie beoordeelt zij mede dermatologische praktijken op kwaliteit en veiligheid.

In het BIG-register staat Dr. Liberton geregistreerd onder nummer 39022479301.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlLiberton, H.C.J. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Nieuws door Ellen Liberton:

15 mei 2017

De huid en de zon...

28 maart 2017

Zweet!

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk