23 oktober 2017

Met ingang van vrijdag 27 oktober verhuist QUOLE Kliniek Oisterwijk van de Lind 14 in Oisterwijk in het pittoreske Oisterwijk naar de Moergestelseweg 34a, 5062 JW in Oisterwijk. Dit is een veel ruimer en modern pand met meer mogelijkheden voor de toekomst. Zij zullen zich daar vestigen op de 1e verdieping van  pand genaamd ‘MC Oisterwijk (Medisch Centrum Oisterwijk)’. Let op, er zijn 2 ingangen: 34 en 34a. Neem bij voorkeur ingang 34a. Er is gratis parkeergelegenheid voor de kliniek. Indien deze vol is, is er nog een groot parkeerterrein rechts op het bedrijvenpark.

Uitbreiding met meer specialisten

Met deze verhuizing realiseren we onze groeiplannen, waarvoor een grotere locatie nodig is. Op deze locatie is ruimte om uit te breiden met meer medisch specialisten of aanvullende medische organisaties. Dit ligt in lijn met de visie van QUOLE Medisch Centrum Waalre. Daar werken diverse medisch specialisten naast en met elkaar. Denk hierbij aan Plastische Chirurgie, Orthopedie, Dermatologie, Algemene Chirurgie en Cosmetische Gynaecologie.

Vooralsnog kunnen patiënten alleen voor het specialisme Plastische chirurgie terecht op de locatie in Oisterwijk, bij Dr. Harm Hawinkels (Plastisch chirurg).

We kijken er naar uit om u te ontmoeten op onze nieuwe locatie!

QUOLE Medisch Centrum Oisterwijk is te bereiken via 013 – 20 71 002 of oisterwijk@quole.com.

Plastisch Chirurg Harm Hawinkels

Specialisme Plastische Chirurgie

QUOLE Kliniek Oisterwijk

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk