Cosmetic Finance voor de financiering van uw cosmetische ingreep

Soms is de wens voor een cosmetische ingreep net iets groter dan uw portemonnee. Of kunt/wilt u de kosten van uw ingreep liever niet in 1 keer betalen. Om deze reden is Quole Medisch Centrum Waalre een samenwerkingsverband aangegaan met Cosmetic Finance. Cosmetic Finance maakt het mogelijk om uw behandeling in termijnen te betalen.

De mogelijkheden van Cosmetic Finance

Cosmetic Finance heeft ervaring met het financieren van cosmetische ingrepen. Door deze financiering hoeft u niet van te voren te sparen maar betaalt u achteraf in termijnen. Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden. Maar voor alle vormen van financiering geldt: Geld lenen kost geld. Dus bedenk goed of deze wijze van betalen past bij u en uw financiële situatie.

Uw medische en financiële gegevens

Als u een lening afsluit dan heeft u met Cosmetic Finance een financiële overeenkomst. Hiervoor hebben zij geen medische informatie nodig over uw behandeling. Ook Quole Medisch Centrum Waalre wil geen inzicht in uw (eventuele) financiering omdat wij uw financiële situatie ‘privé’ vinden.  Behandeling en financiering zijn dan ook strikt gescheiden.

Hoe nu verder?

Wij adviseren u om uzelf eerst te oriënteren op de verschillende cosmetische behandelingen, de risico’s en de kosten. Uiteraard kunt bij Quole Medisch Centrum Waalre terecht met al uw vragen. Als u weet wat u graag wilt dan kunt u, als u de ingreep wilt financieren middels een lening, contact opnemen met Cosmetic Finance. Zij zullen u adviseren over de mogelijkheden.