31 augustus 2017

Stoppen met roken – coaching/begeleiding

In veel gevallen is het bij een chirurgische ingreep wenselijk of zelfs noodzakelijk dat patiënten stoppen met roken. Wondgenezing en algeheel herstel na een operatie verlopen sneller wanneer de patiënt ruimschoots vóór de ingreep stopt met roken en ook na de ingreep geruime tijd niet rookt. Beter is het natuurlijk om helemaal te stoppen.

logo_medipro_cmykSamenwerking met Medipro

Om het u gemakkelijker te maken en ervoor te zorgen dat u optimaal bent voorbereid op uw ingreep, zijn we een samenwerkingsverband met Medipro aangegaan. Zij zijn gecertificeerd en gespecialiseerd om u professioneel te begeleiden bij het stoppen met roken. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat uw kans op succes dan met 10x wordt vergroot. Zij kunnen u helpen door middel van persoonlijke coaching of telefonische coaching, eventueel met ondersteuning van hulpmiddelen.

Stoppen met roken bij Medisch Centrum Waalre

Medisch Centrum Waalre is een van de behandellocaties van Medipro. U kunt dus bij ons terecht voor verantwoorde zorg bij het stoppen met roken, zodat u weer opgelucht adem kunt halen. Op maandagen kunt u zelfs ‘s avonds terecht.

Stoptober – stoppen in oktober

Stoptober is een landelijke campagne die rokers uitdaagt om in oktober 28 dagen niet te roken. Uit onderzoek blijkt dat rokers die erin slagen een maand lang niet te roken, vijf keer zoveel kans hebben om voorgoed te stoppen met roken. Misschien is dit voor u ook een goede gelegenheid om samen met vele anderen te stoppen.

Kosten en afspraak maken

Wilt u meer informatie over coaching of vergoedingen? Of zelfs meteen een afspraak maken? Bel dan met Medipro via 088-7867799 of ga naar www.medipro.nl. Alle begeleidingsvormen van Medipro worden nu vergoed vanuit het basispakket door de meeste zorgverzekeraars. U heeft geen verwijzing nodig.

 

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk