Informatie over Harm:

Harm Boons behaalde zijn artsenexamen cum Laude aan de Universiteit van Nijmegen (2000). Zijn opleiding tot orthopedisch chirurg werd gevolgd in het Radboud Ziekenhuis, de Sint Maartenskliniek te Nijmegen en het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem.

Na het afronden van zijn opleiding in 2008 is Harm Boons in 2009 en 2010 met zijn gezin naar Canada gegaan om zich verder te bekwamen in de open en scopische behandelingen van met name de knie en het schoudergewricht aan de Fowler Kennedy Sports Medicine Clinic, London Ontario. Onderzoek vond plaats in The Hand and Upper Limb Centre met publicaties in Peer Reviewed magazines.

Naast zijn werkzaamheden bij QUOLE Medisch Centrum Waalre is Harm Boons ook als orthopedisch chirurg werkzaam in het Elkerliek ziekenhuis te Helmond en Deurne.

Harm Boons is lid van de Nederlandse Orthopedische Vereniging (NOV) de Nederlandse Vereniging voor Artroscopie (NVA) en de American Academy of Orthopaedic Surgeons (AAOS).

In het BIG-register staat hij geregistreerd onder nummer 19054521801.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBoons, H. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Gerelateerde informatie:

Nieuws door Harm Boons:

18 januari 2017

Skiën en knieën, een innige relatie

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk