Informatie over Lucas:

Lucas Kleijn behaalde zijn artsenexamen aan de Universiteit van Maastricht.

Tijdens deze studie geneeskunde groeide al snel de voorkeur voor het orthopedische vak, hetgeen bevestigd werd na werkervaringen op de afdeling Traumatologie in Innsbruck en Cairo. In het Atrium MC in Heerlen en het AZM in Maastricht specialiseerde hij zich tot Orthopedisch Chirurg.

De opleiding werd afgerond in 2005. Sindsdien is Kleijn werkzaam binnen de maatschap orthopedische chirurgie van het Elkerliek ziekenhuis te Helmond. Naast de brede orthopedie en fractuur behandelingen heeft Kleijn zich specifiek gericht op schouderaandoeningen. Streven naar handelen volgens de laatste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van de arthroscopische (kijk)chirurgie is een groot aandachtspunt hierbij. Vrije tijd wordt besteed aan gezin, muziek, fietsen en de tuin.

Lucas Kleijn is lid van de Nederlandse Orthopedische Vereniging (NOV) en de European Society of Sports Traumatology Knee Surgery and Arthroscopy (ESSKA). In het BIG-register staat hij geregistreerd onder nummer 99047221101.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlKleijn, L.L.A. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk