Informatie over Lucas:

Lucas Kleijn behaalde zijn artsenexamen aan de Universiteit van Maastricht.

Tijdens zijn studie geneeskunde ontwikkelde hij een voorkeur voor het orthopedische vak. Een voorkeur die nog eens bevestigd werd na zijn werkervaringen op de afdeling Traumatologie in Innsbruck en Caïro. In het Atrium MC in Heerlen en het AZM in Maastricht specialiseerde hij zich tot Orthopedisch Chirurg.

Na het afronden van zijn opleiding in 2005, is dokter Kleijn werkzaam binnen de maatschap orthopedische chirurgie van het Elkerliek ziekenhuis te Helmond. Naast de brede orthopedie en fractuur behandelingen heeft hij zich specifiek gericht op schouderaandoeningen. In de zomer van 2016 is dokter Kleijn met zijn gezin voor een jaar naar Auckland (Nieuw-Zeeland) afgereisd om zich verder te specialiseren in schouderproblematiek. Hij streeft er als arts altijd naar om te handelen volgens de laatste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van de arthroscopische (kijk)chirurgie. In zijn vrije tijd besteed hij aandacht aan zijn gezin, muziek, fietsen en de tuin.

Lucas Kleijn is lid van de European Society of Sports Traumatology Knee Surgery and Arthroscopy (ESSKA), en van de Nederlandse Orthopedische Vereniging (NOV), waar hij onderdeel uitmaakt van de werkgroep Schouder-Elleboog.

In het BIG-register staat hij geregistreerd onder nummer 99047221101.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlKleijn, L.L.A. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk