Informatie over René:

René Groetelaers werkt als trauma- en algemeen chirurg in het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven-Eindhoven, het Sint-Jans Gasthuis in Weert en is daarnaast als militair traumachirurg (reservist) verbonden aan defensie. Binnen Medisch Centrum Waalre voert hij voornamelijk operaties uit aan de buikwand zoals liesbreuk- en navelbreukoperaties.

Na zijn studie geneeskunde te Nijmegen, werd hij tussen 2005 en 2011 tot chirurg opgeleid in Venlo en Maastricht. Nadien heeft hij zich verder gespecialiseerd tot traumachirurg middels meerdere fellowships, o.a. in het Zuyderland Medisch Centrum, Medizinische Hochschule Hannover en het UMC Groningen.

Naast zijn werk als chirurg is René zeer actief in het onderwijs, o.a. als instructeur Advanced Trauma Life Support, CASH-cursus instructeur en co-assistenten opleider.

Innovatie en ontwikkeling vormen belangrijke speerpunten in zijn werk. Nieuwe inzichten en technieken houdt hij nauwgezet in de gaten en waar mogelijk past hij zijn verworven kennis toe in zijn werk.

Patiënttevredenheid staat bij hem bovenaan en dit komt terug in de zeer goede beoordelingen die hij behaalt op ZorgkaartNederland.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Hij is ingeschreven in het BIG-register onder nummer 89057616401

Gerelateerde informatie:

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk