Quole Medisch Centrum Waalre geeft u verzekerde reumatologische zorg zonder lange wachttijden
14 juni 2018

Het aantal patiënten in Nederland dat last heeft van reumatologische aandoeningen neemt toe, terwijl het aanbod van behandelingen achterblijft. Hierdoor ontstaan lange wachttijden bij menig ziekenhuis. Juist bij reumatische klachten is dat erg vervelend, omdat reumapatiënten vaak veel last hebben van pijn in hun gewrichten, spieren en pezen. In sommige gevallen is de ziekte zo ingrijpend dat patiënten ernstig beperkt worden in hun mobiliteit en in hun dagelijkse leven.

Met een goede behandeling kunnen de klachten snel verminderen en kan de kwaliteit van leven een stuk beter worden. En hoe eerder de patiënten geholpen worden, des te sneller zullen ze minder pijn ervaren. Ook voor het voorkomen van verdere schade aan gewichten, is het belangrijk om snel de behandeling te starten.

QUOLE Medisch Centrum Waalre is daarom de samenwerking aangegaan met reumatoloog Dr. Ron de Nijs om reumatische aandoeningen te behandelen. Dr. De Nijs heeft een ruime ervaring als reumatoloog en is actief bij de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie. “Reumatologische aandoeningen zijn vaak chronisch en bezorgen de patiënten veel pijn en ongemak. Het verbeteren en waarborgen van een goede kwaliteit van leven is een belangrijke drijfveer voor mij”, aldus Dr. De Nijs. “Aangezien dat bij QUOLE ook de belangrijkste kernwaarde is, lag de samenwerking voor de hand”.

Het specialisme reumatologie komt als een goede aanvulling op de reeds aanwezige specialismen orthopedie en plastische chirurgie, en ook met dermatologie zijn er raakvlakken. Een groot deel van het zorgtraject voor reumapatiënten kan nu binnen Medisch centrum Waalre plaatsvinden.

Patiënten kunnen terecht bij QUOLE Medisch Centrum Waalre, locatie Oisterwijk, en kunnen zich gewoon door hun (huis)arts laten doorverwijzen.

Neem in geval van vragen contact met ons op: info@medischcentrumwaalre.com, of 040 – 22 22 370

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk