5 mei 2017

Gratis informatieavond ‘huidkanker en spataderen’

Ga goed voorgelicht de zomer in!

Op donderdag 29 juni organiseert QUOLE Medisch Centrum Waalre in samenwerking met haar dermatologen een informatieavond over huidkanker en spataderen. De gratis toegankelijke avond wordt gehouden in Theater de Schalm in Veldhoven. De presentatie begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De toegang is gratis. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Huidkanker
Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Een aandoening waarbij het aantal patiënten jaarlijks blijft toenemen. Goede voorlichting is dan ook essentieel in de aanpak van deze aandoening. De dermatologen van Medisch Centrum Waalre (Pierre van Neer en Ellen Liberton) geven tijdens deze avond antwoord op de vragen hoe huidkanker is te herkennen, te behandelen en vooral, hoe huidkanker is te voorkomen. Ook ontvangt u de beste tips over zonbescherming en worden misverstanden hieromtrent weggenomen.

Spataderen
Spataderen zijn verwijde, duidelijk zichtbare blauwe en verdikte aderen die voornamelijk in de benen voorkomen. Spataderen kunnen leiden tot kramp, jeuk of een onrustig en zwaar gevoel in de benen. Spataderen zijn dus niet alleen ontsierend, maar kunnen ook leiden tot fysieke klachten.Tijdens de presentatie komen het ontstaan van spataderen, de ernst van spataderen en de behandelmogelijkheden ter sprake. Ook wordt er ingegaan op eventuele vergoedingen door de zorgverzekeraars.

Aanmelden (gratis)
De informatieavond is gratis toegankelijk voor iedereen die zich heeft aangemeld. U kunt zich aanmelden door dit aanmeldformulier in te vullen. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met aanvullende informatie. U kunt zich ook aanmelden door uw aanwezigheid aan te geven via het Facebook evenement.

Na afloop van de presentatie is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Er is tijdens de avond geen mogelijkheid voor een huidanalyse / consult.


Datum en locatie
Donderdag 29 juni
Zaal open: vanaf 19.00 uur
Start presentatie: 19.30 uur

Theater De Schalm
Meiveld 3, Veldhoven


We zien u graag donderdag 29 juni zodat u goed voorgelicht de zomer in gaat!


Vragen?

Bij vragen over de informatieavond kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Medisch Centrum Waalre:
Marion Geven (040 22 231 524) / Sanne Jacobs (040 22 231 523)
info@quole.com

Specialisme Dermatologie

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk